Pasar Ramadan

Assalamualaikum..


Hai korang,dah tujuh hari kita puasa.. Tak sedar cepatnya masa berlalu.. Hari ni buat kali ke berapa entah aku pergi ke pasar ramadan area paka.. Tu je yang paling dekat dengan aku.. Nak pergi jauh2 rasa tak larat..haha.. 

Picture ni aku ambik masa nak balik dah,, Tak larat nak masuk dalam.. Ramai sangat orang.. Aku beli makanan pun dekat luar jer.. Biasa la makan seorang2 jer.. Beli ala kadar dah la..Korang pun jangan boros sangat beli makanan tu..Emm, untung la jadi peniaga time bulan puasa ni.. Jual apa2 pun orang belikan...


{ 12 comments.. read them below or add one }

Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 16 Julai, 2013 19:28
Saya kalau pergi ke bazar Ramadan, bila dah beli terus balik. Kalau merayau lagi tentu ada saja yang nak beli. Lagipun sorang-sorang tak perlu banyak-banyak.
Kathy Rbain Kathy Rbain 16 Julai, 2013 21:45
jie bli apa untuk juadah berbuka hari ni?
AiSyA LiEzA AiSyA LiEzA 16 Julai, 2013 22:07
hehehhe..sy x jejakkan lagi kaki ke bazaar..ahaks! >.<
Bin Muhammad Bin Muhammad 17 Julai, 2013 09:26
Teringin menikmati suasana spt dulu2 tanpa bazar ramadhan, semua orang buat makanan sendiri dan saling bertukar2 makanan.
Jie Susanos Jie Susanos 17 Julai, 2013 10:17
mee greng dgn ayam bkar je kak..
Jie Susanos Jie Susanos 17 Julai, 2013 10:18
try la skali..nti nk g smbung bljr dh..
Nuriesya Nadia Nuriesya Nadia 17 Julai, 2013 12:39
Kalau pergi pasar ramadhan mesti TERbeli sampai benda tak sepatutnya sekali. Y_________Y
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 17 Julai, 2013 16:51
Huhuhu... nak buat macam mana kan. Saya tunggu hujung ramadan baru boleh berbuka bersama keluarga. Tak sabar rasanya. Kerja...kerja.
Jie Susanos Jie Susanos 18 Julai, 2013 13:24
haha..kita sama la..tringat kg jer..
Jie Susanos Jie Susanos 18 Julai, 2013 13:25
biasa la g sane..rabun mata tengok..haha