Intenet Ada Masalah

Assalamualaikum..



Apa khabar reader2 semua ? Aduh, masalah betul dua tiga hari ni.. Line Intenet asyik problem jer.. Sekejab dapat sekejab xdapat.. Bikin aku tension je macam ni.. Semalam xleh connect terus.. Nasib baik hari dah boleh.. Harap2 jangan la jadi lagi.. Macam sunyi je hidup tanpa Intenet..haha..

Emm, Minta maaf byk2 pada komen blog ni.. Xkira la di shoutbox ke atau pun entry.. Xsempat nak blogworking blog korang.. Nanti aku jengok balik ea.. Segmen ni pun xhabis lagi aku jalan2 n follow.. X elok la aku join tapi xikut syarat lak.. Betul x...


{ 8 comments.. read them below or add one }

Nao Mei Nao Mei 13 Julai, 2013 15:15
hahaha...jom join contest cik akak....klik2 pon ada :)
dear xila dear xila 13 Julai, 2013 15:21
samala tm sini pon prob kdg2 tepakse on off utk connect grrrr sabaq2 ;p
Kathy Rbain Kathy Rbain 13 Julai, 2013 16:36
maslaah tak dapat di elak jie..nak kata apa kan?
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 13 Julai, 2013 16:43
Saya pun pernah mengalaminya. Bila dah selalu guna internet, bila ada masalah pasti gelisah.
Aku Penghibur Aku Penghibur 13 Julai, 2013 22:52
sabo :) nnti okey , buat report
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 13 Julai, 2013 23:01
kalo xde internet lifeless rasanye hehe
Abe Kie Abe Kie 13 Julai, 2013 23:01
sabar. sy ada gak problem dgn maxis portafi. byr mahal tp line disekat. hampeh tul.
AiSyA LiEzA AiSyA LiEzA 14 Julai, 2013 23:22
huk3..sama la kita..turus off lappy buat benda lain xD