Header Baru

Assalamualaikum..



Hai korang,header aku sudah bertukar.. Lama dah nak tukar ni cuma xpandai je nak buat..hehe.. Rasanya baru 3 kali aku tukar..Sebelum ni aku buat sendiri tapi yang ni special sikit sebab ini yang buatkan..haha..

Apa pendapat korang dengan header baru ni..Masih mengekalkan caler sama.. Background pun aku tukar caler sikit jer.. Terima kasih banyak2 madrasah,pembuat header aku tu.. Memang awesome la..haha.. Jom singgah blog dia n follow sekali..



6 comments.. read them below or add one

Nao Mei Nao Mei 03 Julai, 2013 11:38
Cantik betol header tu..cik akak memang suka yang simple cam nie...:)
blog hijau ya...mesti minat hijau nie
cik yaya cik yaya 03 Julai, 2013 15:36
cantik...tahniah jie.. :)
S.K.A S.K.A 04 Julai, 2013 08:29
ok..smple dn kemas je =) yg pntg warna hijau ni sejuk je mata tgok..
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 04 Julai, 2013 20:53
Hijau menyejukkan mata yang memandang.