"About Me" Okey

Assalamualaikum..

Fuhh, macam cool jer tajuk dekat atas..haha.. Selama ni tengok blog aku macam takde tuan jer.. Selama ni aku fikir kurang elok dedah diri kita dalam dunia maya ni.. Segan pun ada.. Nak biar macam tu tapi fikir2 balik.. Aku ambik keputusan letak serba sedikit tentang diri aku ni.. Baru rasa blog ni ada tuan..haha.. Maaf kalau rasa picture tu poyo jer..

Apa pendapat korang aku letak widget ni ? Aku terbaca pendapat blogger2 bila masuk sesuatu blog salah satu yang dia cari ialah tuan blog tersebut.. Emm,aku macam baru tersedar pasal ni.. Selama ni tak terlintas pulak nak letak..haha..Okey la,setakat ni dulu kawan2 semua.. Jom follow.. Kita mengeratkan hubungan sesama blogger..

{ 17 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 18 Julai, 2013 12:43
ok juga buat cmni..brau tau sape tuannya..
cik yaya cik yaya 18 Julai, 2013 13:53
ok yaya dah kenal tuannya :)
hehe
http://www.cikyaya.my/2013/07/penyakit-iri-hati.html
Nao Mei Nao Mei 18 Julai, 2013 14:36
hahaha...kalau tak letak widget atau gambor tu...hihi...
memang sah pemilik blog tu hantu..hihi
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 18 Julai, 2013 16:13
hehe fae kalo masuk blog blogger baru fae check profile dia dulu.
Bin Muhammad Bin Muhammad 18 Julai, 2013 16:13
Ianya Ok...terpulang pd tuan blog untuk memperkenalkan diri. Selain dari widget di side bar, selalunya blogger menggunakan Pages dgn tajuk About me, sebagai halaman khas utk biografi atau pengenalan diri yg boleh dicerita dgn panjang lebar.

Hmm..perasan juga, blog ni xmenggunakan kemudahan pages.
Qristallove Souti Qristallove Souti 18 Julai, 2013 19:06
QL tak yakin lagi nak letak terang2 tuan punya blog QL.. huhu.. tgk la suatu hari nanti..
AiSyA LiEzA AiSyA LiEzA 18 Julai, 2013 21:18
hehehe! tarikh lahirxD kekekkek =)
Mieya Atiera Mieya Atiera 19 Julai, 2013 14:02
Okey lah. Baru lah nampak ada input sikit blog ni. Kalau tak, kat ruangan sidebar tu banyak ruang kosong je.
Jie Susanos Jie Susanos 19 Julai, 2013 14:49
toi tu BM..klu buat pages byk g leh crite..tapi mcm ni la dlu..
Jie Susanos Jie Susanos 19 Julai, 2013 14:55
haha..tq singgah blog ni..
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 19 Julai, 2013 17:35
Tidak salah memperkenalkan diri secara ringkas. Sekurang-kurangnya pengunjung dapat berkenalan.