Selalu Komen

Assalamualaikum..


Hai korang, Hari ni cuba cari tutorial cara nak letak widget orang yang selalu komen blog kite n terjumpa kat blog hanif idrus.. Teringin nak tau siapa yang selalu komen n mudah untuk aku jenguk blog diorang salalu..

Walaupun blog ni masih baru.. Terima kasih banyak2 pada diorang yang selalu komen blog ni.. Pada bro hanis idrus yang sedang berkhusus. Farah yang bakal jadi mummy, Kak kathy semoga anak kak dah sembuh, Ayu yang sedang bersegmen, Sharina dah masuk belajar balik n Yui best baca kisah die pergi melancong kat indonesia.. Korang memang terbaik..hehe..

Pada silent reader pun terima kasih banyak2.. Emm, macam mane ea nak naikkan trafik.. Aku rasa susah giler.. Boleh x korang bagi tip macam mane nak buat.. Satu lagi korang rasa apa yang lemah pada blog ni..


{ 9 comments.. read them below or add one }

Kathy Rbain Kathy Rbain 13 Jun, 2013 13:44
tq ye jie...bagi kathy blog jie da ok..pengisian pun ok...mungkin kena lebih BW lagi ni...terus folo blog2 lain dan tinggal link..jika kita ikhlas pasti orang akan sedar kewujudan blog kita...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 13 Jun, 2013 14:06
hihih.. tq.. pasal trfik, bukan mudah sbrnya..

takpe, pelan2 kayuh.. byk tips blogger bagi..cuba rujuk ya nnti..

bg yui blog ni ok..snng.sedap mata memandang.. tak padat =)
Jie Susanos Jie Susanos 14 Jun, 2013 20:19
hehe..sme2..emm..toi tu kak..
AiSyA LiEzA AiSyA LiEzA 16 Jun, 2013 23:51
:) komen2 mbina dri follower n reader amat mmbntu kita..heheh.. ^^