18 Jun 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com

Assalamualaikum..


Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!


20 comments:

  1. thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

    jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

    BalasPadam
  2. http://www.epilogmizsayuri.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    join

    BalasPadam
  3. join
    http://www.epilogmizsayuri.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    BalasPadam
  4. membalas kunjungan dari segmen yang sama!^__^

    BalasPadam
  5. singgah dari segmen yangg sama :)
    done follow sini !! ^_^
    good luck ! :D

    http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    BalasPadam
  6. jalan-jalan sini dari segmen puan Bubbly,
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
    jemput singgah di sini ye..

    BalasPadam
  7. datang membalas kunjungan dari segmen yg sama...

    semoga berjaya :)

    BalasPadam
  8. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
    bls kunjungan :)

    BalasPadam
  9. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. maaf baru respon, comment ni masuk dalam SPAM folder, nasib baik check tadi.. follow sini, #175.. good luck.. :D

    BalasPadam
  10. singgah der segmen yg sama..:)

    BalasPadam
  11. tahniah!

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  12. Assalammualikum...

    mselim3 ziarah sini membalas kunjungan jiesusanos..

    mselim3

    pls: terima kasih visit me....dah follow blog nie,,,,

    BalasPadam
  13. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
    i follow... >.<

    BalasPadam
  14. membalas kunjungan dari segmen yang sama....Good Luck utk segmen ni

    BalasPadam
  15. singgah balas kunjungan dr segmen yg sama.. :D

    BalasPadam
  16. flying here :) peace yoo ! http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    BalasPadam
  17. salam... mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    BalasPadam
  18. Balas kunjungan dari segmen sama..

    BalasPadam
  19. assalamualaikum & hai !
    contestant no 49 datang follow di atas rasa tanggungjawab sebagai peserta Segmen Follow Bloghopping Bubblynotes :)
    jemput follow back ;)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    salam ramadhan :)

    BalasPadam