Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com

Assalamualaikum..


Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!


{ 20 comments.. read them below or add one }

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 18 Jun, 2013 10:00
thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html
사유리 하나 (SH) 사유리 하나 (SH) 18 Jun, 2013 17:43
http://www.epilogmizsayuri.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

join
사유리 하나 (SH) 사유리 하나 (SH) 18 Jun, 2013 17:43
join
http://www.epilogmizsayuri.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
Mime MF Mime MF 21 Jun, 2013 18:04
membalas kunjungan dari segmen yang sama!^__^
eiyna tyna eiyna tyna 22 Jun, 2013 00:55
singgah dari segmen yangg sama :)
done follow sini !! ^_^
good luck ! :D

http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 22 Jun, 2013 08:50
jalan-jalan sini dari segmen puan Bubbly,
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
jemput singgah di sini ye..
Kenit Cinonet Kenit Cinonet 22 Jun, 2013 13:23
datang membalas kunjungan dari segmen yg sama...

semoga berjaya :)
Princess Syazliyana Princess Syazliyana 22 Jun, 2013 15:44
http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
bls kunjungan :)
Mizz Aiza Mizz Aiza 22 Jun, 2013 22:30
membalas kunjungan dari segmen yang sama.. maaf baru respon, comment ni masuk dalam SPAM folder, nasib baik check tadi.. follow sini, #175.. good luck.. :D
Normi Nieza Normi Nieza 23 Jun, 2013 11:23
singgah der segmen yg sama..:)
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 23 Jun, 2013 20:44
tahniah!

http://www.bubblynotes.com/2013/06/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 24 Jun, 2013 07:42
Assalammualikum...

mselim3 ziarah sini membalas kunjungan jiesusanos..

mselim3

pls: terima kasih visit me....dah follow blog nie,,,,
Hafiza AizZawa Hafiza AizZawa 25 Jun, 2013 14:10
http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
i follow... >.<
Adhie Sunan Saifuddin Adhie Sunan Saifuddin 25 Jun, 2013 22:21
membalas kunjungan dari segmen yang sama....Good Luck utk segmen ni
izan mama mia izan mama mia 26 Jun, 2013 08:57
singgah balas kunjungan dr segmen yg sama.. :D
sizziey darliana sizziey darliana 26 Jun, 2013 12:05
flying here :) peace yoo ! http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
Mia Liana Mia Liana 02 Julai, 2013 18:37
salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
Nor Salmi Nor Salmi 02 Julai, 2013 22:19
Balas kunjungan dari segmen sama..
SyieraDahhari SyieraDahhari 17 Julai, 2013 16:26
assalamualaikum & hai !
contestant no 49 datang follow di atas rasa tanggungjawab sebagai peserta Segmen Follow Bloghopping Bubblynotes :)
jemput follow back ;)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

salam ramadhan :)