Header Ads

Baru Berpeluang Tengok

Assalamualaikum..


Hai korang, Semalam boleh jugak aku layan movie fast and Furious 6 ni.. Orang lain sudah lama tengok.. Aku jer baru tengok.. Xpe la.. Janji boleh layan dalam pawagan.. Baru real aksi gaduh2 n lumba2 ni.. hehe

Bagi aku okey jugak la movie ni tapi best lagi yang no 5.. Aksi diorang lumba memang best la.. Lebih2 lagi ada pelakon yang aku minat macam Van Diesel..Emm, Nak tengok 2 movie lagi seperti entri ni .. 



5 ulasan:

  1. header anda telah siap..boleh ambik di sini -->

    http://3.bp.blogspot.com/-x4ZNocw3QKE/Uc64riW6s4I/AAAAAAAAC9A/kpgcwsPs9PQ/s1000/JIE.png

    BalasPadam
  2. sy un xtgk lagi..wkakkakaka.. :) berapa bintang nak bagi?? :)

    BalasPadam
  3. kathy pun tak sempat tengok lagi jie...hehehe..

    BalasPadam