06 Januari 2013

Rosak Pulak

Assalaimualaikum .. 

Aduh, Jem2 dua tiga hari ni..Laptop rosak lak.. Macam mane la leh rosak ni.. Tengah-tengah syok main tiba-tiba jer terpandam dengan sendiri.. Ingat ada masalah biasa pada window jer.. Aku cuba ON balik tapi tak hidup terus la..


Google punye

Gambar laptop sendiri tak boleh nk masuk sebab pinjam yang member punye n takde bluetooth.. Nasib baik la laptop member ada n dia takde kat umah sekarang.. haha.. Boleh la aku online n update blog.. 

Lusa balik kampung nak baiki laptop.. nasib baik la waranty masih ada.. Kalau tak melayang la duit aku.. hahaha..


3 comments: