04 Disember 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Assalaimualaikum ..



Klik banner untuk join

Yesss, join segmen lagi... Tuan punya segman ni ialah hazwanhairy.com... Hadiah nya pulak kalender dan ole-ole dari serawak... Aku tak pernah dapat lagi ole-ole dari serawak ni... Tu pasal aku join segman ni.. haha... Okey, jom blogworking...

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM 
3. LIKE page penaja : BOX CREATIVE
3. Tajuk CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry ini


Tarikh Tutup
12/12/2012


11 comments:

  1. wow..segmen menarik nie...dapat ole-ole serawak lagi...tapi idea tengah kering nie....:)

    BalasPadam
  2. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    BalasPadam
  3. Azwa datang dari segmen yang sama . Good luck k !! >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  4. salam perkenalan, belogisam here,, tengah menampal jejak

    BalasPadam
  5. dari segmen yang sama..follow sini..

    BalasPadam
  6. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  7. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  8. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  9. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  11. tq bro sbb sudi join contest ni..maaf lmbt ..snrai peserta dh keluar blh BW...n alert ok :-)

    BalasPadam