CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Assalaimualaikum ..



Klik banner untuk join

Yesss, join segmen lagi... Tuan punya segman ni ialah hazwanhairy.com... Hadiah nya pulak kalender dan ole-ole dari serawak... Aku tak pernah dapat lagi ole-ole dari serawak ni... Tu pasal aku join segman ni.. haha... Okey, jom blogworking...

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM 
3. LIKE page penaja : BOX CREATIVE
3. Tajuk CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry ini


Tarikh Tutup
12/12/2012


{ 11 comments.. read them below or add one }

Mentari Minda Mentari Minda 04 Disember, 2012 23:13
wow..segmen menarik nie...dapat ole-ole serawak lagi...tapi idea tengah kering nie....:)
HanaNabihah HanaNabihah 13 Disember, 2012 16:26
Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D
Azwar Syuhada Azwar Syuhada 13 Disember, 2012 21:18
Azwa datang dari segmen yang sama . Good luck k !! >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html
beloGIsam beloGIsam 14 Disember, 2012 02:36
salam perkenalan, belogisam here,, tengah menampal jejak
mawar berduri mawar berduri 14 Disember, 2012 02:50
dari segmen yang sama..follow sini..
Cik Fie Cik Fie 14 Disember, 2012 10:34
saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html
Cik Rongoks Ika Cik Rongoks Ika 14 Disember, 2012 14:27
datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html
Nur Razlinda Nur Razlinda 14 Disember, 2012 16:13
haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html
AyuInsYiraH AyuInsYiraH 14 Disember, 2012 23:43
ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html
Nur Asmida Bt Karim Nur Asmida Bt Karim 15 Disember, 2012 14:05
Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html
hazwan hairy hazwan hairy 16 Disember, 2012 12:57
tq bro sbb sudi join contest ni..maaf lmbt ..snrai peserta dh keluar blh BW...n alert ok :-)