23 November 2012

Segmen:Gila-Gila Follow

Assalaimualaikum ..

Hai korang, hari ni aku join segmen Liyana Jasmin... Aku sebagai org baru dalam dunia blog ni...Semoga kita boleh jadi kawan... Kalau korang ingin join, klik banner kat bawah ni...




Sekarang ni followers aku 45... Harap-harap makin meningkat la...Takde target pun...hehe...




Aku Tag, yang follow blog aku... Harap-harap korang join sekali....

8 comments:

  1. Follow u back!
    Macam tu rupanya banner segmen ni...apa pasal kak zan tak boleh view hari tu ya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. emm..entah la tibe2 je banner tu jadi glap

      Padam
  2. kunjungan balas dari segmen yg sama...

    BalasPadam
  3. Salam. Thanks sebab sudi join! Jom blogwalking ke blogpeserta lain ya! :)

    BalasPadam