Segmen:Gila-Gila Follow

Assalaimualaikum ..

Hai korang, hari ni aku join segmen Liyana Jasmin... Aku sebagai org baru dalam dunia blog ni...Semoga kita boleh jadi kawan... Kalau korang ingin join, klik banner kat bawah ni...




Sekarang ni followers aku 45... Harap-harap makin meningkat la...Takde target pun...hehe...




Aku Tag, yang follow blog aku... Harap-harap korang join sekali....

{ 8 comments.. read them below or add one }

Norhaizan hakim Norhaizan hakim 24 November, 2012 11:29
Follow u back!
Macam tu rupanya banner segmen ni...apa pasal kak zan tak boleh view hari tu ya..
Hatimi Tahirruddin Hatimi Tahirruddin 24 November, 2012 17:09
kunjungan balas dari segmen yg sama...
Liyana Jasmi Liyana Jasmi 24 November, 2012 21:37
Salam. Thanks sebab sudi join! Jom blogwalking ke blogpeserta lain ya! :)
Jie Susanos Jie Susanos 25 November, 2012 07:05
emm..entah la tibe2 je banner tu jadi glap