27 November 2012

Pakai Window 8

Assalaimualaikum ..

Jumpa lagi kita, masa aku balik kampung hari tu... Tengok laptop adik aku pakai window 8... Nampak macam best jer... Aku apa lagi, try la test... Nak tengok macam mane... best ke tak... hehehe...




Emm, jadi la macam gambar kat atas ni... Rasa laju jer semenjak pakai window 8 ni... Buka window pun cepat... Shutdown pun tak payah tunggu lama-lama...Main game pun best .. hehe ... Korang cuba la... Aku download window tu kat kat blog omghackers.com... Banyak lagi tip-tip dan tutorial kat situ... Okey, selamat mencuba...


2 comments:

  1. complicated tak windows 8 neh? sbb sblm ni pernah cuba windows 8 consumer preview..mmg complicated sket..

    BalasPadam
  2. x complicated mane bro...best gak guna..

    BalasPadam