21 November 2012

Best Nya Balik Kampung

Assalaimualaikum ..



Kamera takde, pinjam google jer la

Hai, ni baru jer nak bertolak... Lame nye rase tak balik kampung... biar pun bulan lepas dah balik.. hehehe... Aku dapat cuti 5 hari, macam-macam bende dah nak buat dalam kepala aku ni... Asyik kerja jer, kepala pun dah jem ni... Okey la, nak gerak dah...  Doakan semoga aku selamat sampai kampung...



3 comments:

  1. Semoga selamat sampai.. InsyaAllah ^^

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 42 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    BalasPadam
  3. berhati2 dlm perjalanan..hehe..jeles2

    BalasPadam